U21: United måtte nøjes trods dominans

Manchester United mødte denne aften Liverpool i en direkte duel om andenpladsen i elitegruppen.

Liverpool vidste på forhånd, at de skulle bruge en tomålssejr på Old Trafford, hvis andenpladsen – og dermed hjemmebanefordel i semifinalen – skulle i hus.

Det startede som planlagt for gæsterne, for allerede efter seks minutter hamrede Jonjo Shelvey sit hold i front. Midtbanemanden fik for meget plads, og Ben Amos kunne intet stille op, da Shelvey satte bolden op i målhjørnet.

Kort tid efter blev Uniteds omstændigheder en del nemmere, da Stephen Sama blev udvist. Ryan Tunnicliffe var alene igennem, og Sama nedlagde ham som bagerste mand. Dommeren var ikke i tvivl, og Liverpool måtte fortsætte med ti mand.

Shelvey var af to omgange heldig med ikke også at blive vist ud, og Liverpool måtte i sidste ende skifte ham ud i frygt for endnu et rødt kort.

United dominerede resten af kampen, men chancerne udeblev. I anden halvleg kom tre unge, offensive talenter på banen for værterne, og det gjorde en forskel.

United havde en del forsøg efter pausen, men det var alligevel en Liverpool-spiller, der blev noteret for kampens andet mål. Marnick Vermijl var gået med frem i højre side, og han lagde bolden fladt ind i boksen. James Wilson fik den prikket, inden Jon Flanagan kom til at sende den i eget net.

Det uafgjorte resultat betyder, at United slutter som nummer to i elitegruppen. Fem point efter Tottenham og tre point foran Liverpool. United møder sidstnævnte i semifinalen på hjemmebane, mens Tottenham møder vinderen af Everton-Newcastle.

 

Manchester United 1-1 Liverpool

6’ 0-1, Jonjo Shelvey

82’ 1-1, Jon Flanagan (selvmål)

 

Udvisninger

Stephen Sama

 

Opstilling

Ben Amos

Marnick Vermijl – Tom Thorpe – Michele Fornasier – Reece James

Larnell Cole – Charni Ekangamene – Tyler Blackett – Jesse Lingard

Ryan Tunnicliffe

Adnan Januzaj

 

Bænk

Jonny Sutherland, Liam Grimshaw, Ben Pearson, Tom Lawrence, James Wilson

 

Udskiftninger

46’ Ud: Tyler Blackett – Ind: Tom Lawrence

69’ Ud: Adnan Januzaj – Ind: James Wilson

73’ Ud: Charni Ekangamene – Ind: Ben Pearson

Forrige artikel

Fergie forventer Nani bliver

Næste artikel

Luiz: Derfor grinte jeg

ANNONCE