Fergie gør det igen

The Guardian skriver at Sir Alex Ferguson tog endnu et drastisk skridt i kampen om det nigerianske talent John Obi Mikel, som i øjeblikket er til U-20 VM…

The Guardian skriver at Sir Alex Ferguson tog endnu et drastisk skridt i kampen om det nigerianske talent John Obi Mikel, som i øjeblikket er til U-20 VM i Holland.

Ferguson er som bekendt på ferie i Sydfrankrig i disse dage og meldte allerede inden han indledte ferien den 1. juni, at der ikke var plads til et møde med Malcolm Glazer under ferien.

Men den holdning har ikke betydet noget i Fergusons spillerjagt.
Ligesom i 1995, hvor Ferguson afbrød sin ferie for at tage til Frankrig og redde Eric Cantona fra sit livs fejltagelse, så har Ferguson denne sommer også afbrudt sin ferie i et par dage for at få fat i en spiller.

Der er tale om den unge John Obi Mikel. Som bekendt, så er der en del kontroverser i handlen og med spillerens udtalelser om at han ikke vil til United alligevel, så besluttede Fergie sig forleden om at tage til Tyskland for at få det bekræftet.

Således mødte han talentchef, Jim Ryan, i Holland, hvorefter de tog til den lille by Emmen, hvor Nigeria i søndags mødte Brasilien.
Det er dog uvist om de fik mødt Mikel.

Kampen mellem Nigeria og Brasilien endte 0-0

Forrige artikel

Malcolm Glazer ejer 97.3%

Næste artikel

Ronaldo-agent regner med forlængelse

ANNONCE