Ronaldo-agent regner med forlængelse

Jorge Mendes, der for få dage siden annoncerede at forhandlingerne var gået fuldkommen i stå, vil ifølge rygterne have en lønstigning på 400 procent for…

Jorge Mendes, der for få dage siden annoncerede at forhandlingerne var gået fuldkommen i stå, vil ifølge rygterne have en lønstigning på 400 procent for Ronaldo – og det regner han for muligt.

I hvert fald tror Mendes på, at Ronaldos fremtid fortsat ligger i Manchester United og at de to parter nok skal blive enige. Dog understreger Mendes, at man må forstå hans forhandlingsmetoder, idet hans klient nu ikke længere er en 18-årig gut fra Portugal, men derimod en sand verdensstjerne som alle klubber ville elske at have på det årlige holdbillede.

“Da han var i Sporting var der masser af klubber ude efter ham. Både storklubber fra Italien og Spanien var der, men da jeg snakkede med Sir Alex Ferguson vidste jeg, at det ville være det bedste valg for Ronaldo. Sir Alex fortalte mig, at Ronaldo ville spille i den ene uge for at blive sparet i den næste og så spille igen, så han ikke ville blive udbrændt.”

“Derfor tror jeg også, at han bliver i United, men jeg må også handle på bedst mulig måde for min klient. Han skrev under på den nuværende kontrakt da han var en 18-årig spiller med få kampe for Sporting bag sig. Nu har han udviklet sig til at være en sand verdensstjerne,” siger Mendes ifølge Manchester Evening News.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fergie gør det igen

Næste artikel

Football Club United of Manchester

ANNONCE