Fergie: Ikke mig der ansatte Moyes

Sir Alex Ferguson tager afstand fra sin påståede rolle i ansættelsen af David Moyes i den opdaterede version af United-legendens selvbiografi.

Sir Alex Ferguson kan ikke holdes til ansvar for David Moyes’ katastrofale tid i Manchester United. For det var i det store hele Glazer-familien, der selv valgte ham som afløser for Ferguson. 

Sådan lyder hovedtrækkene i et nyt kapitel af i Sir Alex Fergusons opdaterede selvbiografi. Det skriver The Guardian. 

Her forklarer Ferguson angiveligt, at der var tale om en “metodisk procedure,” og at ansættelsen af Moyes blev styret af Glazer. 

Den nye udmelding fra Ferguson kommer i køvandet på, at kritiske røster igennem længere tid har sagt, at den 72-årige skotte bærer en del af ansvaret for tiden under Moyes – da han selv anbefalede ham som sin afløser over for Uniteds amerikanske ejere. 

Ifølge The Guardian skriver Ferguson envidere, at den opdaterede version af bogen vil gøre op med nogle “misforståelser” i kølvandet på hans otium. 

Flere engelske medier har bl.a. sat spørgsmålstegn ved det kloge i at lade Ferguson fortsætte som direktør i klubben, efter den havde ansat David Moyes. 

Til det skriver Ferguson, at “jeg bevarede en respektfuld distance, som enhver eksmanager bør gøre. Men igen – skulle jeg bare forsvinde?”

“Han (Moyes, red.) var glad for at se mig der,” fortsætter Ferguson. 

Den opdaterede selvbiografi rammer boghylderne i England på torsdag. 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Oplev Di Maria, Falcao og co. på Old Trafford: Priser fra 1.295 kr

Næste artikel

Shaw: Jeg har ikke været god nok

ANNONCE