Shaw: Jeg har ikke været god nok

Luke Shaw er hudløst ærlig. Han mener ikke, at United har fået nok for den store sum penge, som de gav for ham i sommers.

Uniteds nye unge stjerne, Luke Shaw, er klar i mælet når han skal vurdere sin egen præstation i den røde trøje. Han blev inden denne sæson hentet for svimlende 27 millioner pund, i Southampton. Et beløb der gjorde ham til den dyreste teenager i engelsk fodbold. Han er dog langt fra tilfreds med sin start.

– Jeg ved, at jeg ikke har spillet op til mit fulde potentiale. Det tror jeg også alle folk kan se. Jeg arbejder hårdt på at tilpasse mig, men det er ikke nemt at komme til en så stor klub, når man er en ung spiller som mig. Jeg vil ikke sige, at det har været helt forfærdeligt på banen indtil videre, men jeg ved det bliver bedre i fremtiden, siger Shaw ifølge ESPN.

Luke Shaw insisterer på, at Chelsea ikke har vundet ligaen endnu. Han er således klar til at tage kampen op, og han overgiver sig ikke frivilligt.

– De har ikke vundet endnu. Det er en lang sæson og vi må se hvad der sker.

Luke Shaw og resten af holdet kan se frem til spændende weekend. Her skal det vise sig om United kan holde styr på Diego Costa og resten af Chelsea.
 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fergie: Ikke mig der ansatte Moyes

Næste artikel

Fergie taler ud om Moyes-fyring

ANNONCE