Fergie langer ud efter Pardew

Sir Alex Ferguson er stærkt utilfreds med, at Newcastle-manageren har opfordret FA til at straffe ham.

Det var på mange måder en dramatisk affærre, da Manchester United og Newcastle tørnede sammen i seneste spillerunde. Kampen bød på et fantastisk United-comeback, syv mål, kontroviersielle dommerkendelser og en rasende skotte.

LÆS OGSÅ: Ferguson rasende på Mike Dean

Efterfølgende er Sir Alex Ferguson sluppet for straf, selvom han brokkede sig både under og efter kampen, og det overrasker Newcastles manager Alan Pardew. Pardew satte spørgsmålstegn ved, hvorfor FA ikke gjorde noget ved sagen, og det har nu fået Fergie helt op i det røde felt.

– Han er selv den værste til at være efter dommerne. Ham og hele hans stab i alle kampene. Han var efter dommeren i onsdags også, udtaler Ferguson på sit pressemøde.

Tidligere på sæsonen var Alan Padrew selv i problemer, da han skubbede til fjerdedommeren, og det har Uniteds snart 71-årige manager ikke glemt.

– Han skubber en dommer, hvorefter han laver en joke omkring det. Og nu har han frækheden til at kritisere mig. Det er utroligt.

“Newcastle er en lille klub”

Fergie stoppede dog ikke her. Han bedyrede også, at grunden til at han nemmere kommer i problemer er på grund af Manchester Uniteds størrelse.

– Jeg er manager i verdens mest berømte klub. Ikke Newcastle, en lille klub i nordøst, udtalte Ferguson.

Skotten mente også, at hele sagen generelt var blevet blæst fuldstændig op.

Tilbage i tiden har Sir Alex Ferguson rettet kritik mod andre managers, som kaldte klubber for “små”. I 2009 kaldte han således Rafael Benitez for “arrogant”, fordi spanieren havde udtalt, at Everton var en lille klub.

Forrige artikel

Welbeck og Young måske klar igen

Næste artikel

Foster håber på sejr i Old Trafford-gensyn

ANNONCE