Foster håber på sejr i Old Trafford-gensyn

Ben Foster håber at kunne drage hjem til West Bromwich med tre point, når han i morgen gæster sin gamle hjemmebane Old Trafford.

29-årige Ben Foster var udset til det kommende førstevalg i United og på det engelske landshold, da han i 2005 skrev under med Manchester United, som betalte en million pund for keepere, der kom til fra Stoke City.

Men Foster fik aldrig rigtig succes i United, og skiftede i 2010 til Birmingham, hvorefter karrieren nu er endt i West Bromwich. I morgen gæster Foster så sin gamle hjemmebane, og han håber på en sejr, selv om han har statistikken i mod sig.

– Jeg har tabt hver eneste gang jeg har været der. Vi fik tæsk med 5-0 i sin tid med Birmingham, og vi tabte 2-0 sidste år. Det er det samme for alle spillere. Old Trafford er noget specielt, men jeg tror ikke at vores hold bliver alt for overvældede af at spille der.

– Der er nogle hold, der bliver helt paralyserede over at spille på Old Trafford, men jeg tror ikke vi er et hold der gør sådan. Manageren vil ikke lade nogle gå og nyde det, det er som altid fokus på at få point, siger Foster.

Fokus på Robin van Persie

Ben Foster er udemærket klar over hvad det kræver for at hente point på Old Trafford. Robin van Persie skal tæmmes.

– Han er en af de bedste angribere i verden, og med et offensivt hold som United er det en drøm for alle deres fans med ham på holdet. Når de virkelig spiller godt, så er det uhyggeligt at være oppe mod dem, siger Foster.

Ben Foster har endda hollænderen på sit manager-hold, da det giver gode point at have målmaskinen der. Men Foster afslører, at han nok hellere må satse på sejr til W.B.A. i morgen og skifte lidt rundt på sit hold.

– Han er vel på alles manager-hold. Han er i hvert fald på mit, og han er anfører hver uge, hvilket giver dobbelt så mange point. Jeg bliver dog nok nødt til at smide alle mine United-spillere på bænken denne runde, og sætte alle mine West Bromwich spillere i forsvaret, og håbe på clean sheet, siger Ben Foster.

Forrige artikel

Fergie langer ud efter Pardew

Næste artikel

Rio: Forsvarsspillet skal forbedres markant

ANNONCE