Fergie og Barca afviser Ronaldo-rygter

Rygtebørsen har ellers spyttet det ene rygte om Uniteds stjerneskud af en portugiser ud efter det andet, men efter at Carlos Queiroz afviste…

Rygtebørsen har ellers spyttet det ene rygte om Uniteds stjerneskud af en portugiser ud efter det andet, men efter at Carlos Queiroz afviste spekulationerne i går, gør Fergie nu det samme i dag.

Sir Alex Ferguson forsikrer om, at Ronaldo ikke vil blive sluppet løs på transfermarkedet, før han har opfyldt sin nuværende kontrakt, der endnu har tre år tilbage at løbe i. Desuden føler den skotske manager sig også overbevist om, at man inden længe vil kunne glæde sig over en forlængelse af samarbejdet med Ronaldo.

“Der er ingen chance for, at han forlader klubben. Han har tre år tilbage af kontrakten og den bliver uden tvivl forlænget,” mener Ferguson i en udtalelse til den portugisiske avis A Bola.

Ikke kun Fergie er i dag i pressens søgelys med en udtalelse om Ronaldos fremtid. Det er også FC Barcelonas sportsdirektør Txiki Begiristain, der henover weekenden i den catalanske avis Sport kunne se Barcas navn kædet sammen med kantspilleren. Selvom Ronaldo er en verdensklassespiller og dermed hører under den kategori, Barca jagter, så er han dog ikke en, de ifølge Begiristain har overvejet at hente til klubben.

Forrige artikel

Armbånd sælges igen

Næste artikel

Glazer drengene i England for at møde FA

ANNONCE