Glazer drengene i England for at møde FA

De tre musketerer er alle medlemmer af bestyrelsen på Old Trafford. Dette skete efter farmand havde overtaget tøjlerne og havde fjernet United fra børsen…

De tre musketerer er alle medlemmer af bestyrelsen på Old Trafford. Dette skete efter farmand havde overtaget tøjlerne og havde fjernet United fra børsen.

Glazer er nu i en position, hvor han kan forlange at få lov til at købe de sidste aktier i klubben, men han har endnu ikke sat en deadline for, hvornår dette skal ske.

Familien har ikke udtalt sig, men det vurderes, at de er villige til at vente ca. tre måneder, før de vil kræve deres ret; det skriver Soccernet.com.

De tre brødre brugte omkring halvanden time i selskab med David Gill, hvor de mødte Brian Barwick, Geoff Thompson og David Davies fra det engelske fodboldforbund, før de hilste på Caborn.

Det var de tre brødre, der frivilligt havde meldt sig til mødet for at præsentere sig for de engelske fodboldmyndigheder, før de for alvor begynder deres arbejde i United.

Barwick skulle efter sigende have lagt en hård linie med det samme, hvor han påmindede brødrene om den status United har i England, og hvilket ansvar de nu har overfor klubbens fremtid.

Barwick siges at være imponeret over det svar, han fik fra Joel Glazer, og mødet skulle have været konstruktivt…

Forrige artikel

Fergie og Barca afviser Ronaldo-rygter

Næste artikel

Glazer på Old Trafford?

ANNONCE