Fergie om Adu: Vi arbejder på det

Sir Alex Ferguson indrømmede i dag, at Manchester United ikke har mistet interessen for det amerikanske teenagefænomen Freddy Adu. Den bare 17-årige…

Sir Alex Ferguson indrømmede i dag, at Manchester United ikke har mistet interessen for det amerikanske teenagefænomen Freddy Adu.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den bare 17-årige amerikaner, der som 14-årig fik en millionkontrakt med Nike, kunne ellers se Manchester United sejle væk i tågen, da klubben meddelte at de ikke var interesseret i ham. I går fandt amerikanske medier dog ud af, at Adu ville komme på Carrington til prøvetræning senere i denne måned, hvilket straks blev afvist af Uniteds PR-afdeling.

Senere bekræftede United alligevel interessen overfor Sky Sports. I dag valgte også Ferguson at udtale sig om amerikaneren.

“Vi arbejder på det. Jeg ved ikke om, han kommer, men jeg tror det,” udtalte Ferguson i dag ifølge Eurosport.

“Han er stadig kun en ung knægt, men vi har kendt til ham længe, men så skrev han under med den klub, han er hos nu (DC United, red.), og derfor stoppede vi med at følge ham,” fortalte Ferguson.

Kort før kontrakten med DC United kom i hus fik Freddy Adu lidt af United ind på livet, da han – af sin sponsor Nike – blev inviteret til at træne med hos Manchester United under deres træningsophold i USA.

Forrige artikel

Fergie: Lejeaftale god idé

Næste artikel

Sir Alex blander sig i Poll-sag

ANNONCE