Sir Alex blander sig i Poll-sag

Manchester Uniteds manager er ikke sen til at drage nytte af mødet mellem Chelsea-bossen José Mourinho og chefen for de engelske dommere Keith Hackett….

Manchester Uniteds manager er ikke sen til at drage nytte af mødet mellem Chelsea-bossen José Mourinho og chefen for de engelske dommere Keith Hackett.

Keith Hackett inviterede Mourinho til et personligt møde, efter portugiseren var blevet sur over behandlingen af Chelseas spillere under kampen mod Tottenham forleden.

Dette undrer Ferguson sig over.

“Mødes Hackett nogensinde med Arsene Wenger, Rana Benitez eller denne gamle her? Får Chelsea en anden behandling? Det ser løjerligt ud,” udtalte Ferguson i dag til pressen.

Dommeren i kampen mellem Tottenham og Chelsea var Graham Poll, som tidligere i dag blev droppet til kampen mellem United og Chelsea. Dette forstår Ferguson heller ikke.

“Han er den bedste dommer i England. Det er derfor, han plejer at få de store kampe, fordi han er god til at tage svære beslutninger,” udtaler Ferguson, som dog ikke ønsker at Poll alligevel får kampen senere på måneden mellem de to engelske fodboldgiganter.

“Jeg ville gerne have ham, men med dette kontrovers, så ved jeg ikke om, det ville være en god idé.
Hele kontroversen med Chelsea vil nok ligge i baghovedet hos folk,” anslår Ferguson.

Forrige artikel

Fergie om Adu: Vi arbejder på det

Næste artikel

Rich degraderet igen

ANNONCE