Fergie om transferudgifter: Godt det ikke er mit ansvar

Sir Alex Ferguson er glad for at have sluppet tøjlerne i United, og dermed ikke have ansvaret for det massive forbrug af penge i transfervinduet.

Blot fire gange i Sir Alex Fergusons tid som manager på Old Trafford betalte United mere end 25 millioner pund for en spiller. Men i tiden efter den legendariske skotte, har man nu fem gange betalt mere end 25 millioner pund for en spiller.

To gange i de lidt over 12 måneder der er gået siden Sir Alex stoppede, har United slået klubbens egen transferrekord. Senest ved indkøbet af Angel Di Maria. Og Sir Alex er da også tilfreds med at være sluppet for ansvaret for indkøbene, som han mener vil fortsætte med at vokse i dagens fodbold.

– Det er uden tvivl enorme beløb der bruges i disse tider. Personligt tror jeg ikke det ændrer sig. Verden udvikler sig og transfermarkedet følger trop, jeg ved ikke hvor det ender. Jeg er glad for ikke at have ansvaret for det mere, sagde Ferguson på det netop afholdte trænerseminar i UEFA-regi, hvor skotten var med.

United brugte mere end 150 millioner pund i løbet af sommerens transfervindue.

Forrige artikel

Vil du opleve Falcao og Di Maria live? Priser fra 1.295 kroner

Næste artikel

U21-chef skamroser stortalent

ANNONCE