U21-chef skamroser stortalent

Warren Joyce er ikke i tvivl om, at James Wilson kan blive en kæmpe superstjerne for Manchester United en dag.

James Wilson blev denne sommer rykket op i førsteholdstruppen i en alder af bare 18 år. Hvis angriberen fortsætter sin udvikling, så kan Manchester United råde over en spiller, der kan måle sig med de allerstørste igennem klubbens historie, spår U21-træner Warren Joyce. 

– Han er stadig en ung knægt med en masse naturligt talent. Han kan stadig forbedre sig, og det har han den rette indstilling til. Han kan gøre det i år, siger Warren Joyce til Manchester Evening News. 

– Wilson er utrolig i boksen. Han har det bedste springafsæt, du nogensinde kommer til at se i dit liv. Han er meget eksplosiv – den fødte målscorer med masser af fart, og så har han en god størrelse fysisk også. 

James Wilson fik sin debut på førsteholdet under David Moyes, og her kvitterede han allerede med glimt af sit talent og evne til at score mål. United-fansene kan dog roligt forvente mere. 

– Om nogle år vil han være en stor, stærk mand. Hvis han fortsat går ydmygt til værks, så kan han blive en superstjerne. Han har en masse arbejde foran sig, men han kan blive mindst lige så god som de bedste, der har spillet for denne klub i lang, lang tid. 

Efter afgangene af Javier Hernandez og Danny Welbeck må man formode, at James Wilson er fjerdevalg bag giganterne Robin van Persie, Wayne Rooney og Radamel Falcao. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fergie om transferudgifter: Godt det ikke er mit ansvar

Næste artikel

Scholes: Kun plads til to angribere

ANNONCE