Fergie opmærksom på Michu

Sir Alex Ferguson ved udmærket godt, hvilken trussel Swanseas Michu kan udgøre i dagens Premier League-opgør.

Michu har været en sand solstrålehistorie i denne sæson. Den upåagtede spanier kom til Wales fra Rayo Vallecano, og i skrivende stund ligger han side om side med Robin van Persie på ligaens topscoreliste med 12 mål.

Selvom han også bombede i La Liga overrasker hans hidtidige præstation Sir Alex Ferguson.

– Michael Laudrup har virkelig fundet guld på transfermarkedet, og Michu har vist sig at være et førsteklassesindkøb. Kun to millioner engelske pund, og jeg havde aldrig rigtig hørt om ham – måske jeg skulle tage en snak med mine talentspejdere!

Michu var tvivlsom op til opgøret i dag, da han slog hovedet mod Tottenham sidste weekend, men det forventes, at han starter inde på Liberty Stadium mod ligaens dukse fra Manchester.

– Det faktum, at han er kommet så godt fra start, giver os mulighed for at se ham i sømmene og justere efter det, siger Sir Alex Ferguson til manutd.com

– Han kan spille helt på toppen, men har tendenser til at falde ned på midtbanen, så det giver dem et problem – skal de spille ham alene deroppe, eller bringe Danny Graham tilbage? Vi skal være klar på det lige meget hvad. Han har vist, at han kan afslutte, og hans mål mod Arsenal viser hans koldblodighed i vigtige situationer.

Forrige artikel

Neville savner julefrokosterne

Næste artikel

Startopstillingen mod Swansea

ANNONCE