Fergie støtter milliardindkøb

Sir Alex Ferguson bakker op om Manchester Uniteds indkøbspolitik i sommer.

Louis van Gaal og Ed Woodward handlede rigtigt, da de i sommer valgte at bruge 150 mio. pund (1,4 mia. kr.) på forstærkninger til førsteholdstruppen. 

Sådan lyder det fra Sir Alex Ferguson, der i sine sidste år som United-manager ellers flere gange benyttede sig af frasen “no value in the market”, når der blev spurgt ind til klubbens mådehold på transferfronten. 

– Når man kan identificere evner som disse (Angel Di Maria, red.) i Manchester United, har man råd til det. Det er beløb, som ikke var på mit niveau, men de havde brug for en stor saltvandsindsprøjtning i år, siger Ferguson i et stort interview med MUTV. 

Den 72-årige skotte ser samtidig stort potentiale i Ander Herrera, ligesom han afslører, at United allerede havde snøren ude efter Luke Shaw for tre år siden. 

– Herrera spillede mod os for tre år siden for Bilbao, han er en talentfuld ung spiller, og vi scoutede ham en del. Han er meget aggressiv i forhold til, at han ikke er så stor. Jeg så Rojo til VM, hvor han gjorde det godt. Han kan både spille i venstre side og i det centrale forsvar. 

– Vi forsøgte at hente Luke Shaw, da han var 16 år. (Southampton, red.) ville ikke sælge ham, men de sagde hele tiden, at vi ville være de første, der fik det at vide, hvis han blev sat til salg. Han er en talentfuld knægt, en god fodboldspiller, der kan lide at bevæge sig frem på banen, forklarer Ferguson. 

Han sammenligner desuden Daley Blind med Darren Fletcher, ligesom han fremhæver Radamel Falcaos imponerede scoringsgennemsnit. 

Forrige artikel

- De Gea har overhalet Casillas

Næste artikel

Ferguson: Van Gaals start ligner min egen

ANNONCE