– De Gea har overhalet Casillas

Den spanske fodboldekspert Guillem Balague mener, at David De Gea nu har overhalet Iker Casillas om startpladsen på det spanske landshold.

Manchester Uniteds spanske målmand David De Gea startede søndag i målet for Spanien, der bankede Luxembourg 4-0. Startpladsen kom efter, at det sædvanlige førstevalg Iker Casillas fra Real Madrid droppede ved Slovakiets første mål i 2-1-nederlaget for spanierne torsdag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den spanske fodboldekspert Guillem Balague mener dog ikke, at David De Geas startplads kommer på baggrund af Casillas’ fejl mod Slovakiet. Manchester United-målmanden har ganske enkelt overhalet Casillas og betragtes nu af landstræner Vicente Del Bosque, som den bedre målmand.

– Det var altid meningen, at De Gea skulle spille mod Luxembourg. Del Bosque har selv sagt, at han vil rotere – en blød transition, som han kalder det – og vi kommer til at se Casillas engang imellem, men De Gea er førstevalget nu, skriver Balague i sin blog for Sky Sports.

David De Geas optræden mod Luxembourg var United-målmandens tredje optræden for det spanske seniorlandshold.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: United klar med bud på Vlaar

Næste artikel

Fergie støtter milliardindkøb

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share