Fergie taler ud om Moyes-fyring

Sir Alex Ferguson kendte ikke til planerne om at fyre David Moyes, før det ramte forsiden af de engelske aviser.

Ed Woodward og resten af Manchester Uniteds ledelse havde ikke indlemmet Sir Alex Ferguson i diskussionen om David Moyes’ jobsituation, da resultaterne begyndte at svigte klubben. 

Det hævder den 72-årige skotte i den opdaterede version af hans selvbiografi, der udkommer på torsdag. 

– Jeg var i Aberdeen, da det begyndte at tage fart. Om mandagen fløj jeg tilbage til Manchester, og ved siden af mig sad der en knægt med en avis, hvor der stod, “David Moyes bliver fyret,” skriver Ferguson ifølge The Guardian. 

Ferguson forklarer samtidig, at han var forvirret på resten af flyveturen, og at Moyes allerede havde skrevet en sms til ham og spurgt ind til rygterne – men at han undlod at svare ham tilbage. 

– Fordi jeg var usikker på, hvad der skete på det pågældende tidspunkt.  

David Moyes har flere gange udtalt, at han ikke så fyringen komme, og at han havde forventet mere tålmodighed, eftersom klubben havde givet ham en seksårig kontrakt. 

Ifølge engelske medier blev Ferguson taget med på råd, da bestyrelsen havde mistet tålmodigheden med den tidligere Everton-manager. Men den påstand afviser Ferguson nu. 

– Jeg talte med Ed Woodward, da jeg kom tilbage og fandt ud af, at der var blevet truffet en endegyldig beslutning. Louis van Gaals navn kom hurtigt ind i billedet, lyder det fra Ferguson. 

 

Forrige artikel

Shaw: Jeg har ikke været god nok

Næste artikel

Ashley Young: Selvtilliden er høj.

ANNONCE