Fergie: Van der Sar er vores redningsmand

Uniteds skotske manager har således enorme forventninger til hans seneste i en efterhånden lang række af keeperindkøb, eftersom van der Sar ikke vil blive…

Uniteds skotske manager har således enorme forventninger til hans seneste i en efterhånden lang række af keeperindkøb, eftersom van der Sar ikke vil blive sammenlignet med Peter Schemichel.

Det er stort set alle United-målmænd blevet, siden Schmeichel for seks år siden takkede af, og alle har de ikke syntes at kunne stå for presset. Det kan en rutineret mand som Edwin van der Sar dog sagtens, og ydermere er det en mand, der ifølge Fergie kan lære oceaner af ting fra sig.

“Efter Schmeichel har det været hårdt for de yngre keepere at håndtere presset, for når du har haft en målmand som ham på dit hold, så vil der uundgåeligt komme sammenligninger, og man kan ikke ignorere, hvem det er, der har været der før.”

“Derfor besluttede vi, at vi skulle have erfaring og personlighed på målmandsposten. Det er grunden til, vi hentede Edwin van der Sar. Han har erfaring fra over 100 landskampe for Holland, han har vundet Champions League med Ajax og spillet Premier League med Fulham. Det er ikke kun Tim Howard, men hele forsvarskæden, jeg tror vil lære fra en mand som ham,” siger Fergie blandt andet i dagens medier om sit målmandskøb fra Fulham.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Smith: Vi kommer igen

Næste artikel

Heinze gør rent bord

ANNONCE