Smith: Vi kommer igen

Smith er vilig til at ofre en plads i Englands VM-trup for at hjælpe United tilbage på toppen i engelsk fodbold. “Vi ved, vi er gode nok,” siger Smith til…

Smith er vilig til at ofre en plads i Englands VM-trup for at hjælpe United tilbage på toppen i engelsk fodbold.

“Vi ved, vi er gode nok,” siger Smith til The Sun.

“Om 12 måneder står jeg og siger: “hvad sagde jeg?”.”

“Folk som Giggsy og Scholesy, der har prøvet det hele er stadig meget entusiastiske, og det er viljen til at vinde, der driver dem fremad. Det er helt fantastisk at se.”

“De er en inspiration for resten af holdet, og så er det op til folk som mig, Rio Ferdinand og Wayne Rooney at følge trop. Jeg har aldrig vundet noget, så det er på tide, jeg starter på det – og United er stedet at gøre det.”

Den engelske landsholdstræner, Svend Göran Eriksson vil forsøge at få England til VM i Tyskland, og han er så småt begyndt at justere holdet til opgaven.

Smith vil meget gerne ind i landsholdsvarmen, men det er ikke det, der er hans første prioritet.

Smith siger:”Denne sæson drejer sig ikke om, hvorvidt Alan Smith kommer med det engelske landshold til VM eller ikke. Det hele drejer sig om United, og hvordan vi præsterer som et hold.”

“Hvis jeg spiller hver kamp for United, vi vinder de store trofæer, og jeg ikke kommer med England til VM, generer det mig ikke det mindste.”

“Hvis England åbner døren til landsholdet – og det vil jeg gå ud fra, de gør, hvis jeg har en god sæson – så er det fint. Men United er det eneste jeg tænker på.”

Man skulle ikke tro, at manden havde spillet for andre klubber end United.

Forrige artikel

Neville: Vi skal have en god start

Næste artikel

Fergie: Van der Sar er vores redningsmand

ANNONCE