Fergie: Vi slapper ikke af mod Braga

Ferguson har ingen planer om at tage let på kampen Braga efter sidste års blamage i Champions League.

Det var direkte pinligt, at United i sidste sæson måtte nøjes med en tredjeplads i Champions Leagues indledende gruppespil. En gentagelse skal for alt i verden undgås, og selvom man allerede nu fører gruppen komfortabelt, slapper man ikke af mod Braga i morgendagens kamp.

– Efter at have hentet ni point i de første tre kampe, bør vi holde dampen oppe og sikre os førstepladsen i puljen med endnu en sejr. Det er det vigtigste. Det er altid godt at vinde gruppen, udtaler Ferguson ved dagens Champions League-pressemøde.

Ferguson husker sidste sæson
Ferguson har bestemt ikke glemt, hvordan det gik i sidste sæson. Den optjente erfaring har ifølge skotten været med til at præge Uniteds startopstillinger i årets Champions League.

– Vi har meget større fokus på startopstillingen, efter hvad der skete i sidste sæson, og vi bruger flere erfarne spillere.

– Angriberne i vores kamp mod Braga ville være svære at håndtere for et hvilket som helst hold – van Persie, Chicharito og Rooney. At have så meget målfarlighed er en god rygrad at have.

Forrige artikel

United lurer på Okore

Næste artikel

Smalling får rolle – Fletcher udeladt

ANNONCE