United lurer på Okore

Angiveligt skulle Manchester United have kig på FC Nordsjællands unge forsvarstalent Jores Okore.

Jores Okore har gjort det fremragende for FC Nordsjælland i Champions League i år. Den stærke forsvarsspiller har gjort det så godt, at flere af de største europæiske klubber har fået øjnene op for danskeren.

United skulle være en af disse klubber, og Sir Alex skulle eftersigende være ivrig efter at hente 20-årige Okore til Manchester. Men der vil blive kamp om talentet, specielt Juventus skulle også være interesserede.

– Om Juventus og United er interesserede i ham? Jeg kan ikke nævne hvilke specifikke klubber der har udvist interesse, men jeg kan bekræfte at der har været kontakt. Hvis en klub virkelig ønsker ham, må de byde i januar, men lige pt er Jores kun fokuseret på Nordsjælland, og tænker ikke på transfermarkedet, siger Okores agent Nikola Juric.

Jores Okores agent mener ligefrem, at interesserede klubber skal matche det beløb på 15 millioner euro, som Manchester City betalte i sommers for Matija Nastasic.

– Hvad hans pris er? Altså, han er kåret som Nordsjællands bedste ungdomsspiller i to år i træk, og har allerede været med på landsholdet. Fiorentina solgte en spiller ala Okore til City, og Okores situation er lidt den samme, siger Juric.

Hvad mener du, bør United hente Jores Okore? Du kan gå ind på oldtrafford.dk’s forum, og diskutere Okores eventuelle fremtid i United.

Forrige artikel

Fergie månedens manager

Næste artikel

Fergie: Vi slapper ikke af mod Braga

ANNONCE