Fergie ville have dobbeltpris for Ronaldo

Sir Alex Ferguson satte et prisskilt på 150 mio. pund på Cristiano Ronaldo. David Gill kaldte det naivt og solgte for cirka det halve.

I snart fem år har Cristiano Ronaldo strålet i Real Madrid, som med dagens opskruede overgangssummer snart vil se det som et røverkøb at have gaflet portugiseren i United for 80 mio. pund.

Det var heller ikke med Sir Alex Ferguson, at prisen ikke oversteg et trecifret millionbeløb målt i britisk valuta.

– Jeg bad David Gill om at kræve 150 mio. for Ronaldo. Han sagde det var naivt. Det slog mig straks, at vi ikke krævede nok i transfersum, siger Ferguson til den portugisiske avis A Bola.

– Jeg tror, Ronaldo blev solgt for 80 mio. men jeg ville gerne have set Florentino Perez’ reaktion, hvis vi havde sat prisen til 150 mio. I betragtning af, at de gav 85 mio. for Gareth Bale, tror jeg gerne de havde sluppet et sted mellem 80 og 150 mio. for Ronaldo. Det var det eneste skuffende i forbindelse med aftalen.

– Hvis vi havde fået 150 mio. for Ronaldo, ville jeg have fablet om det resten af mit liv. Det havde været kæmpe stort. Cristiano forlod os med min godkendelse, men vi fik ikke en fair pris for ham, fastslår skotten.

Trods salget af Ronaldo til ‘sølle’ 80 mio., er prisen stadig mere end det dobbelte af hvad Uniteds rekordindkøb, Juan Mata, kostede.

Forrige artikel

Financial Fair Play får ringe betydning

Næste artikel

Video: Ups, Manuel Pellegrini?

ANNONCE