RvP: En stor ære at spille under Ferguson

Endelig fik Manchester Uniteds flyvende hollænder sig en engelsk mesterskabsguldmedalje. Og hollænderen er intet mindre end hamrende tilfreds efter en utrolig debutsæson i den røde Manchestertrøje.

Søndag aften fik Robin van Persie for første gang i karrieren overrakt en guldmedalje som en del af mesterholdet i Premier League. Hollænderen har været stærkt medvirkende til, at mesterskabet blev en realitet, og som Premier League-topscorer indrømmer han da også, at det er gået over al forventning.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er fantastisk. Det er kun i mine vildeste drømme, at jeg kunne have forestillet mig, det ville være sådan her, siger van Persie til Sky Sports.

– Det er en drøm, der går i opfyldelse. Vi har nogle fantastiske spillere, så forhåbentlig kan vi forsætte og vinde endnu mere, siger han.

Selvom van Persie har måttet opholde sig mange år i det engelske, før et mesterskab blev en realitet, så priser han sig lykkelig over, at han netop nåede at være en del af Sir Alex Fergusons allersidste Manchester United-trup.

– Set fra mit synspunkt er det en massiv ære at have arbejdet for ham i et år, siger Robin van Persie.

– Selvom det kun var ét år, og jeg ikke har arbejdet meget med ham, så har det været et uforståeligt år, og han har gjort sådan et stort indtryk på mig, siger han.

– Han er en stor manager og en endnu større person. Måden, han er på, og måden, hvor på han arbejder med spillere, gør ham fortjent til al den ros, han får, for han er helt fantastisk.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson afslører: Derfor stopper jeg

Næste artikel

Følg paraden gennem Manchester

ANNONCE