Ferguson bekræfter Saudi-tur

Den skotske manager har i årevis kæmpet for at få en vinterpause indlagt i den engelske turnering, men når det ikke er lykkedes, så må man jo tage sagen i…

Den skotske manager har i årevis kæmpet for at få en vinterpause indlagt i den engelske turnering, men når det ikke er lykkedes, så må man jo tage sagen i egen hånd.

Med et tidligt exit i Liga Cuppen, så vil United få en velfortjent pause i slutningen af januar, og den skal bruges på en tur til Saudi Arabien for at restituere spillerne.

Manchester United har tidligere været på en lignende tur, da de for nogle år siden tog til Dubai i et par dage. Idéen med disse ture kunne Sir Alex tænkes at have fået, da United i 2000 deltog i VM for klubhold i Brasilien. Selvom deltagelsen fra Uniteds side først var uønsket, så viste det sig at badeferien i Brasilien gav spillerne ny energi efter et hårdt juleprogram.

United tager til Saudi Arabien umiddelbart efter at have mødt Reading den 19. januar.

To dage senere skal United spille en kamp dernede imod Al Hilal Al Saudi FC i Riyadh. Kampen spilles som en testimonialkamp for Sami Al Jaber.

“Det er en oplagt mulighed for spillerne at slippe væk fra de hårde realiteter i vinter i nogle dage, mens de samtidig kan vedligholde deres fysik og deltage i en venskabskamp.
Jeg håber vi vil komme tilbage helt friske og klar til at jagte nye trofæer,” udtalte Ferguson om turen på pressekonferencen.

Det kommer ikke som den store overraskelse at holdet tager til Saudi Arabien.
OldTrafford.dk har således tidligere fortalt om besøget, som værterne selv afslørede for nogle uger siden.

Forrige artikel

Hargreaves føler sig hjemme i United

Næste artikel

Papin var tæt på at følge Eric

ANNONCE