Hargreaves føler sig hjemme i United

Da United i sommer hentede den iltre englænder for næsten 20 millioner pund i FC Bayern, var der høje forventninger til ham. En knæskade ødelagde dog de…

Da United i sommer hentede den iltre englænder for næsten 20 millioner pund i FC Bayern, var der høje forventninger til ham. En knæskade ødelagde dog de første par måneder af Hargreaves” ophold i det nordengelske og var således skyld i, at det var begrænset med spilletid.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu ser det dog ud til, at den engelske landsholdsspiller endelig er blevet skaden kvit, og han har således startet i de forgangne fem ligakampe for “De Røde Djævle”. Men til trods for, at han først for nylig er blevet fast mand på holdet, hævder han, at han ikke har haft nogen problemer med at falde til i klubben:

“Jeg føler, at jeg har været i klubben i årevis. Jeg kendte de fleste spillere gennem landsholdet, hvilket jo også har trænet på Carrington og spillet på Old Trafford et utal af gange. Så jeg har altid følt mig godt tilpas i Manchester.”

Derudover roser Hargreaves folkene omkring klubben, heriblandt spillerne og fansene. Dog håber han på, at han i fremtiden vil få mere spilletid:

“At være tilknyttet Manchester United er alt, hvad jeg forventede og mere til. Jeg er virkelig imponeret over klubben som organisation, og over den måde folkene omkring den har hilst mig velkommen på. Ydermere er jeg virkelig imponeret over kvaliteten på holdet, trænerstaben, fansenes opbakning og måden vi spiller fodbold på.”

“Det eneste jeg er skuffet over er manglen på spilletid. Med det ændrer sig forhåbentligt nu.”

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Stadig lang vej for Gaz

Næste artikel

Ferguson bekræfter Saudi-tur

ANNONCE