Ferguson boykotter fortsat BBC

The Guardian skriver torsdag, at BBC er ved at være godt frustrerede over Sir Alex Fergusons boykotning af tv-stationen. Den skotske manager besluttede…

The Guardian skriver torsdag, at BBC er ved at være godt frustrerede over Sir Alex Fergusons boykotning af tv-stationen.

Den skotske manager besluttede sig for at boykotte BBC efter, at de i forsommeren sendte en afslørende dokumentar om Fergusons forhold til sin søn, Jason Ferguson, som opererer som fodboldagent.
Far og Søn skulle således have lavet nogle skjulte aftaler som skulle have involveret ulovlig betaling til Jason, som flere gange har medvirket i Uniteds transfers.

Efter dokumentaren som blev sendt på et særdeles kritisk tidspunkt for klubben. Det var nemlig på det tidspunkt hvor klubbens største aktionær, John Magnier & J.P. McManus, havde sat spørgsmålstegn ved Jason Fergusons indblanden i klubbens transfers.

Sir Alex valgte herefter at droppe BBC og det har medført frustrationer hos BBC, som kæmper i en hård konkurrence med Sky Sports om Premier League-seerne.

“Det er beklageligt at Sir Alex har valgt ikke at snakke med BBC. Vi håber at han vil genoverveje sin beslutning,” udtaler en talskvinde fra BBC til The Guardian.

Situationen blev især alvorlig for BBC i weekenden, hvor Sir Alex valgte kun at udtale sig til Sky Sports efter nederlaget til Chelsea.
BBC havde ellers håbet på at hans boykot ville afværges ved sæsonstarten, men det kan de godt tro om igen.

Sir Alex Ferguson har før lavet lignende boykotninger bl.a. imod the Sun, the Daily Mirror, the Daily Express og the Daily Star.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Timm og Flanagan tiltalt

Næste artikel

Tim Howard kræver mere stabilitet

ANNONCE