Tim Howard kræver mere stabilitet

Manchester Uniteds nye nummer 1 kunne i sin første sæson på Old Trafford være ganske godt tilfreds – både med sin egen, overbevisende indsats mellem…

Manchester Uniteds nye nummer 1 kunne i sin første sæson på Old Trafford være ganske godt tilfreds – både med sin egen, overbevisende indsats mellem stængerne, samt triumfen i FA-Cup finalen mod Millwall. Men det har dog ikke været nok, og amerikaneren udtaler idag til klubbens officielle hjemmeside, at United har brug for at være mere stabile i deres præstationer, hvis de store trofæer igen skal erobres.

“Når man skal prioritere de tre trofæer, (Premiership, Champions League og FA-Cup, red.) ville folk nok mene at FA-Cuppen kommer ind som nummer tre.”

“Men igen kan vi vel være stolte over at opnå noget, i en sæson der ikke var én af vores bedste.”

United sluttede som bekendt hele 15 point efter de suveræne mestre fra Arsenal, og den kæmpe forskel skyldtes især sløve indsatser i mange forholdsvis lette udekampe.

“Vores mål er de samme i år; vi vil vinde noget sølvtøj og medaljer. Men for at gøre det, er vi nødt til at spille stabilt fodbold.”

“Det betyder, at vi hver uge tager ud og henter tre point; eller endnu være, vi henter ét point.”´

Svært at tilpasse sig
På trods af en flot første sæson fra amerikanerens side, lægger han dog ikke skjul på, at det især i starten var en smule svært at tilpasse sig spillet i England.

“Det var svært. Alt i alt var det OK. Men OK er heller ikke godt nok!”

“Der er ting jeg kan gøre bedre, ting jeg kan lære fra. Der var vurderings-situationer, jeg skal arbejde med, og jeg håber bestemt at jeg kan få det til at gå rigtigt.”

I starten boede Tim Howard på et hotel i Manchester, men efter et års tilvænnig er livet blevet lettere for amerikaneren i England. Både på -og udenfor banen.

“Jeg nyder det mere i år. Sidste år var svært med hensyn til at finde ud af, hvem der var hvem, og hvad der var hvad. Men dette år vil blive bedre, fordi alt er faldet på plads.”

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson boykotter fortsat BBC

Næste artikel

Nyt logo

ANNONCE