Ferguson ikke helt glad for sejren

SkySports” journalist ville først og fremmest vide, om det var svært at forstå, at Manchester United lige havde vundet 8-2 over Arsenal. Ferguson: “Ja….

SkySports” journalist ville først og fremmest vide, om det var svært at forstå, at Manchester United lige havde vundet 8-2 over Arsenal.

Ferguson: “Ja. Når vi spiller mod Arsenal, forventer vi altid, at det bliver en svær kamp, men man bliver nødt til at se på deres hold.”

“Det var et stærkt svækket hold i dag, så det var en kamp, vi burde vinde.”

“Vi gjorde, hvad vi skulle i dag, selv om vi nogle gange var lidt for afslappede, og det gav Arsenal nogle chancer.”

“De havde stadigvæk gode spillere oppe foran i Arshavin, Robin van Persie og Theo Walcott. Men alt i alt er vi tilfredse.”

“Vi blev ved med at spille vores spil hele kampen, og det er nogle gode point at få.”

Uniteds manager havde dog svært ved at vælge kampens mål:

“Det et svært at sige, for Ashley Young scorede to fantastiske mål, og Rooney scorede to fantastiske frisparksmål, så man kan vælge imellem de fire.”

“Men der var også Nanis lob over målmanden. De var alle nogle gode mål.”

“Vi kunne have scoret flere, men det er ikke helt det, man har lyst til at se, når Arsenal stiller med et så svækket hold. Men vi er glade for resultatet.”

Sir Alex gav da også udtryk for sin sympati for Arsene Wenger:

“Jeg synes, det er en unfair kritik, der har været af ham, efter det job han har gjort for Arsenal over sådan en lang periode.”

“Han har holdt fast i sin filosofi om, hvordan fodbold skal spilles, og han har givet Arsenal nogle fantastiske og underholdende spillere.”

“Han har altid solgt spillere på de rigtige tidspunkter for at få flest penge til klubben, og det glemmer folk måske, fordi vi lever i meget kynisk verden nu, hvor du, hvis du taber nogle kampe, bliver dømt meget hårdt, og vi ser mange managere blive fyret tidligt i sæsonen. Mange unfair – og det bliver ved med, at ske.”

Der var dog én dårlig nyhed i en kamp, hvor United scorede otte mål. Det var skaden til Danny Welbeck.

Endnu værre var det måske, at Ferguson vidste, at der var en mulighed for at det ville ske og ville have taget United første målscorer af noget før:

“Han har fået en forstrækning i låret. Han sagde, han kunne mærke det ville ske, men jeg kunne ikke få ham ud hurtigt nok.”

“Hernández var ved at varme op, men så gik det desværre galt, da han jagtede bolden.”

“Det er skam, og det er også en skam for det engelske landshold.”

Vil du over og se om United kan score flere end otte mål?

Vil du vide mere om Sir Alex Ferguson?

Forrige artikel

Magtdemonstration på Old Trafford

Næste artikel

Welbeck ude i en måned

ANNONCE