Mourinho ikke tilfreds med dommeren

Jose Mourinho kom efter kampen med hentydninger mod kampens dommer, som portugiseren bestemt ikke var tilfreds med.

Når der scores mod Jose Mourinhos mandskab i sidste minut, hans hold rammes af et rødt kort og misser sejren, ja så er det nærmest obligatorisk, at den portugisiske manager går i kødet på dommeren. Og ganske rigtigt, Mourinho var ikke tilfreds med Phil Dowd.

– Jeg fornemmede det røde kort komme. Men hvis jeg skal snakke om det andet gule kort, skal jeg snakke om mange kendelser gennem hele kampen. Straffesparket som Ivanovic burde have haft, fordelingen af gule kort, indkast og så videre. Men jeg ved, at hvis jeg snakker fra hjertet, så kommer jeg i problemer, sagde Mourinho.

Han mente, at Chelsea blev snydt for et straffespark i første halvleg, da Branislav Ivanovic røg til jorden i feltet efter en nærkamp med Smalling. Samme Ivanovic var altså manden der fik rødt kort lige inden van Persies udligning i overtiden.

Tilfreds med det ene point

Jose Mourinho var dog ikke udelukkende negativ efter kampen, hvor han roste sit hold for indsatsen og det ene point.

– Jeg vil ikke kun snakke om Drogba, for hele mit hold var fantastisk. Vi startede kampen med at vise at vi ville komme her for at tage sejren. Vi var gode i anden halvleg, og gav dem ikke de chancer de håbede at få. United forsøgte at være kompakte og ramme os på omstillinger. At komme her til Old Trafford som vi gjorde, det er fantastisk at mine drenge, sagde Mourinho.

Efter dagens kamp fører Chelsea stadig Premier League, og har nu fire point ned til Southampton og seks til City, mens United er hele ti point efter. Men Mourinho kigger ikke på de andre, han fokuserer udelukkende på sit eget hold i mesterskabskampen, og er glad for at have overstået besøget på Old Trafford.

– Dette var en af vores sværeste kampe vi har haft. Resultatet var ikke helt som vi ønskede, men med vores præstation bør vi ikke tænke på andre. Efter nu kampe fører vi ligaen med fire point, og har allerede spillet ude mod både City og United, sagde Mourinho.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Meulensteen ikke overrasket over Blackett

Næste artikel

Van Gaal om Jones og Falcao

ANNONCE