Ferguson kæmper imod spillernes ego

Ferguson, som flere gange har sat hårdt mod hårdt overfor spillere som Jaap Stam, David Beckham, Roy Keane og senest Ruud van Nistelrooy, blev spurgt til…

Ferguson, som flere gange har sat hårdt mod hårdt overfor spillere som Jaap Stam, David Beckham, Roy Keane og senest Ruud van Nistelrooy, blev spurgt til de største problemer en manager kunne have.

Spillernes egoer og deres kraft i form af berømthed, var hans svar.

Ferguson:”Der er et ego som du bliver nødt til at have styr på. Som manager kan du ikke tillade at der kommer en spiller ind og overtager træningen fra dig. Der bliver nødt til at være en hård disciplin, både under træningen, men også generelt.”

“Vi ser mere og mere til at spillerne har fået en masse magt, på grund af deres status. Jeg er dog vokset op med det, men en ung træner kunne godt få store problemer hvis han ikke sætter sig ordentligt igennem.”

“Hvis du har en god og stærk ledelse bag dig er du dog heldig, men hvis du ikke har skal du også kæmpe med det.”

Og Ferguson sluttede af med en kommentar til ejerne af de forskellige hold:”Det er ikke sundt for hverken spillerne, trænerne eller holdet som helhed, at en manager kan blive fyret efter 4 kampe. Det er ikke godt for fodbolden.”

Forrige artikel

Så stoppede Ince

Næste artikel

Torres: United-interesse var god nok

ANNONCE