Torres: United-interesse var god nok

Som bekendt er der allerede nu stærke rygter om at United er i færd med at slå en handel af med Atletico om et sommerskifte for den spanske…

Som bekendt er der allerede nu stærke rygter om at United er i færd med at slå en handel af med Atletico om et sommerskifte for den spanske landsholdsspiller. At der er interesse er der ikke længere så meget tvivl om, men intet tyder på, at Torres er klar til at skifte græsgange.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Overfor Skysports´ La Liga-magasin Revista De La Liga bekræfter Atletico-ikonet, at Manchester United havde snøren ude efter ham. I sidste ende lod Torres dog Atletico om at afgøre sin skæbne, og de valgte som bekendt at beholde ham.

“Der var interesse fra United. Jeg lod det være op til Atletico at beslutte, hvad jeg skulle, og de viste mig tillid ved at afvise en hulens masse penge for mig og i stedet beholde mig.”

“Efter VM var der tonsvis af spekulationer om interesse fra andre klubber. Vi tilføjede et ekstra år til min kontrakt for at understrege, at jeg ikke vil væk. Jeg håber den forlængelse kan være med til at dysse alle disse rygter ned, så der ikke opstår nye spekulationer om min fremtid,” siger Torres i programmet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson kæmper imod spillernes ego

Næste artikel

OldTrafford.dk søger kampskribent

ANNONCE