Ferguson: Liverpool-ejere mangler klasse

For et lille år siden tog Liverpools fans imod de to investorer fra Guds eget land med kyshånd, men trods forsikringer om det modsatte har Gillett og…

For et lille år siden tog Liverpools fans imod de to investorer fra Guds eget land med kyshånd, men trods forsikringer om det modsatte har Gillett og Hicks forvandlet klubben til et cirkus.

Dråben, der syntes at få bægeret til at flyde over for Liverpool-fansene, var da Tom Hicks erkendte, at man havde tilbudt Jürgen Klinsmann jobbet som manager i Liverpool. Dog officielt kun, hvis Rafael Benitez forlod klubben.

Uanset om den udlægning af sagen er sand eller ej, så satte Tom Hicks sig selv i et ret så dårligt lys og såede ny tvivl om den populære spaniers fremtid i klubben. Også i Manchester var man overrasket over Hicks” mærkværdige udmelding.

“Hvis en storklub skal have succes, så er det alfa omega at bestyrelsen ved, hvad de laver. Arsene Wenger har haft stor opbakning fra sin første arbejdsdag i Arsenal, og det har jeg ligeledes i United. Man kan næsten se et mønster i det, og den Klinsmann-historie var uden tvivl skadelig for Liverpools omdømme. Man skulle bare have ladet Benitez fortsætte som om intet var hændt” siger Ferguson og fortsætter:

“Næsten alle spillere drømmer om at spille for United, Liverpool, Arsenal eller Chelsea, og at der er uro i baglandet et skidt signal at sende. De fleste spillere vil hellere spille for en klub uden alt for meget støj på de indre linjer.”

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mijatovic: Ronaldo er uopnåelig

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Tottenham Hotspur

ANNONCE