Mijatovic: Ronaldo er uopnåelig

Manchester Uniteds nummer syv, Cristiano Ronaldo, har ellers været på toppen af ønskelisten hos Real Madrid de seneste par år. Således var den spanske…

Manchester Uniteds nummer syv, Cristiano Ronaldo, har ellers været på toppen af ønskelisten hos Real Madrid de seneste par år. Således var den spanske kongeklub angiveligt klar til at betale hele 50 millioner Pund for den portugisiske vidunderdreng, der i år har scoret hele 23 mål for de engelske mestre.

Manchester United har dog gang på gang slået fast, at de ikke har i sinde at lade superstjernen skifte til det spanske. Hovedpersonen selv indikerede da også sidste år, at han er glad og tilfreds i United, da han skrev under på en kontrakt, der binder ham til klubben indtil 2012.

Nu erkender den tidligere Jugoslaviske-landsholdsspiller, Pedrag Mijatovic, der i dag er sportsdirektør hos de spanske mestre, at man næppe kommer til at se Ronaldo på Bernabeu i den nærmeste fremtid. Det skriver Manchester Evening News:

”Selvfølgelig ville det være stort for os, hvis vi fik Cristiano Ronaldo. Men han spiller allerede for en fantastisk klub, så umiddelbart ser jeg det som en umulig opgave at få ham til klubben.”

Skrevet af Jonatan Rying Larsen

Forrige artikel

Bardsley klar for Keano

Næste artikel

Ferguson: Liverpool-ejere mangler klasse

ANNONCE