Ferguson lurer på skandalen

Fredag kom dommene, der sendte Juventus, Fiorentina og Lazio ned i Serie B. Det efterlader mange interessante spillere i den næstbedste italienske række,…

Fredag kom dommene, der sendte Juventus, Fiorentina og Lazio ned i Serie B. Det efterlader mange interessante spillere i den næstbedste italienske række, selvom klubberne i første omgang alle har anket.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og Sir Alex erkender, at han følger interesseret med fra sidelinjen i håbet om at gøre sig et scoop. Det var, hvad flere havde gættet på som årsagen til de manglende indkøb. Og at nogle fodboldlederes flirteri med dommerne har ændret Uniteds aggressivitet på markedet på nuværende tidspunkt, er der noget om.

“Vi kigger på det. På nuværende tidspunkt er det ikke helt klart, hvem der er mulig at få fat på og hvilken aftale, der kan blive tale om. Nogle klubber vil formentlig helst bare låne deres spillere ud, mens andre kan blive stillet fri,” siger Ferguson.

Juventus´ Patrick Vieira er en spiller, som det menes, at Ferguson håber at få overtalt til at skifte – trods tidligere tiders barske ord mod Ferguson selv og United som helhed.

Forrige artikel

Solskjær i hopla mod piraterne

Næste artikel

Ingen Carrick - måske Vieira?

ANNONCE