Ingen Carrick – måske Vieira?

Mens United lørdag bekræftede, at man vil spendere penge på en afløser for Ruud van Nistelrooy, så skal man samtidig også have minimum én midtbanespiller…

Mens United lørdag bekræftede, at man vil spendere penge på en afløser for Ruud van Nistelrooy, så skal man samtidig også have minimum én midtbanespiller til at holde balancen oppe. I den forbindelse er Tottenham ikke lette at forhandle med.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge tabloidpressen, nærmere betegnet Sunday Mirror, afviste Tottenham lørdag Uniteds tilbud om at lade John O”Shea indgå i en handel med Carrick. O”Shea og 10 mio. pund skal der være blevet tilbudt, men hverken det eller bud på 13-14 mio. har Tottenham eftersigende accepteret. Alligevel vil United overveje, om man skal byde igen.

En anden mulighed har dog nu også åbnet sig. Med Juventus´ tvangsnedrykning til Serie B, der synes relativt sikker selv ved efter en appel, er at hente Patrick Vieira. Franskmanden har godt nok en fortid i Arsenal, men han har aldrig kategorisk afvist, at han engang i fremtiden kunne få Old Trafford som ny hjemmebane.

Ifølge The Guardians kilder så skal indledende samtaler finde sted. Og måske munder det hele ud i, at Ferguson får endnu en af de folk, han har jagtet i årevis, i karrierens efterår, som det skete med Edwin van der Sar.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson lurer på skandalen

Næste artikel

Gill hjem fra Sydafrika

ANNONCE