Solskjær i hopla mod piraterne

Den nye sæson begyndte uofficielt i dag, da Manchester United indledte opvarmningen til ligaen med deres sommerturné i Sydafrika. Med et stærkt amputeret…

Den nye sæson begyndte uofficielt i dag, da Manchester United indledte opvarmningen til ligaen med deres sommerturné i Sydafrika.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Med et stærkt amputeret hold, så har pressen og de fleste medier nærmest glemt kampene i Sydafrika, men efter dagens kamp, så var der kun ét ord til dem: Olé!

33-årige Ole Gunnar Solskjær var nemlig kampens helt store spiller og levede dermed – endnu en gang – op til hans titel som klubambassadør.
Med 2 scoringer, så var han manden bag en sejr på 4-0 over Orlando Pirates.

Begge scoringer faldt i første halvleg, idet nordmanden blev skiftet ud til fordel for andre kræfter, heriblandt den kinesiske sommerfugl Dong Fangzhuo, som senere i kampen lagde op til et selvmål, heldigvis var det i sydafrikanernes eget net.

Forinden havde Kieran Richardson øget til 3-0.

Samtidig skal det noteres, at United spillede med Ben Foster i målet. Foster har endnu ikke fået mere end et par kampe for United og vil i denne sæson også udlånes til Watford, som han blev det i sidste sæson.
Blandt dagens skuffelser skal nævnes Wes Brown, som spillede en skuffende kamp samt Darren Fletcher og Patrice Evra, som – igen kan mange fristes til at sige – ikke leverede en indsats, som normalt er en United-spiller bekendt.

Forrige artikel

Van der Sar tilbydes forlængelse

Næste artikel

Ferguson lurer på skandalen

ANNONCE