Ferguson: Owen er undervurderet

Til sommer udløber Michael Owens kontrakt med Manchester United, og det er ikke voldsomt meget, den tidligere Liverpool-angriber har gjort opmærksom på…

Til sommer udløber Michael Owens kontrakt med Manchester United, og det er ikke voldsomt meget, den tidligere Liverpool-angriber har gjort opmærksom på sig selv i den rigtige røde trøje.

Engelske medier spekulerer da også i, at United vil skille sig af med Owen allerede i januar. Men den gruppe, som tror på det, er helt forkert på den.

“Michael ser virkelig god ud til træning. Jeg tror, at mange har glemt, hvor god han egentlig er. Han har været igennem et skadeshelvede, og han fortjener om nogen, at lykken vender. Kan han holde sig fit, så tror jeg, at han får en betydningsfuld rolle i resten af sæsonen. Det er der ingen tvivl om, han bobler af energi.”

“Der har aldrig været problemer med ham i United. Han er fantastisk at have omkring holdet. Han er et lysende eksempel for de unge spillere, og jeg ved, at et par klubber pønser på at leje ham i januar. Det kan de godt glemme. Michael skal ingen steder,” siger Sir Alex Ferguson ifølge engelske medier.

Owen har ikke spillet siden 2. oktober, men han er klar til at deltage i julens hektiske program.

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Sunderland

Næste artikel

Leverkusen åbner op for Adler-skifte

ANNONCE