Ferguson: Owen ville have gjort midtbanen komplet

I løbet af sommerens transfervindue var der ingen tvivl om, at Sir Alex Ferguson gjorde en ihærdig indsats for at hente ikke bare en, men to nye…

I løbet af sommerens transfervindue var der ingen tvivl om, at Sir Alex Ferguson gjorde en ihærdig indsats for at hente ikke bare en, men to nye midtbanespillere til Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Manchester United sikrede sig sin hovedprioriteten, Michael Carrick, fra Tottenham Hotspur, men i dag ærgrer Ferguson sig over, at Owen Hargreaves fra tyske Bayern München ikke også blev hentet til klubben. Ferguson mener, at en tilføjelse af Hargreaves ville have gjort Uniteds midtbane variation komplet.

“Hvis vi havde fået Owen Hargreaves, så ville det have givet os den komplette variation af midtbanespillere, som man behøver i moderne fodbold,” udtalte Ferguson til The Mirror og fortsatte:

“Vi fokuserede på Michael Carrick og Owen lige efter, indtil transfervinduet lukkede. Vi fik en, men ikke den anden, og vi er skuffede over, at vi ikke fik Owen. Men vi har spillere i staben som Darren Fletcher og John O’Shea, der er i udvikling. Derudover så er Paul Scholes også tilbage igen.”

På trods af det mislykkede indkøb af den alsidige midtbanespiller, så har Manchester Uniteds opstart på sæsonen været forrygende, for United ligger både i top i Premier League- og Champions League-tabellen.

Forrige artikel

Ferguson lovpriser duo

Næste artikel

Igen protest imod Glazer

ANNONCE