Ferguson tilbage på Carrington

Efter at have holdt sig væk i mere end tre år er Ferguson nu tilbage på Carrington.

Sir Alex Ferguson trak sig tilbage som manager for Manchester United i 2013. Siden da har han holdt sig i baggrunden for ikke at forstyrre David Moyes og Louis van Gaal, der skulle forsøge at gøre skotten jobbet efter, men nu er han altså tilbage på Carrington.

– Han har ikke været her siden han stoppede, men jeg bragte ham tilbage, så han kunne se sine folk, udtaler José Mourinho til United We Stand.

– Jeg ville have, at spillerne skulle se den største. Jeg havde nogle minutter med ham, og vi spiste frokost. Jeg nød det virkelig.

Da David Moyes overtog trænersædet holdte Ferguson sig væk fra Old Trafford for ikke at gøre jobbet for Moyes unødigt svært. Mourinho frygter dog ikke Fergusons tilstedeværelse, og byder ham mere end velkommen.

– Jeg er ikke typen, der ser spørgelser. Jeg respekterer fortiden, og jeg ved, at han elsker klubben. Vi har en god relation, og jeg ved, at dette er hans hus.

– Når han har lyst til at komme her, i omklædningsrummet eller for at se spillerne træne, så ved han, at han er mere end velkommen.

Da United i lørdags vandt 4-0 over Reading, fik de deres ottende sejr i træk i alle turneringer, hvilket ikke er sket siden september 2009.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U19: United vinder stort stævne i Tyskland

Næste artikel

Evra til United?

Relaterede artikler
Total
0
Share