U19: United vinder stort stævne i Tyskland

Uniteds talenter vandt i dag et stort stævne i Tyskland, efter det blev til en dramatisk sejr efter straffesparkskonkurrence i finalen.

Kieran McKenna og u19-talenterne har siden torsdag deltaget i indendørsturneringen Sparkasse & VGH Cup i Tyskland. Turneringen foregår med fem mand på banen af gangen, og spilles på en form for kunstgræs med bander indendørs, foran et stort publikum.

United drog afsted med det yngste mandskab i turneringen, størstedelen af spillerne ville også kunne deltage næste år, og flere ville endda kunne være med om to år i turneringen. Det var første gang, United deltog i det store stævne, som også havde flere store europæiske klubber på deltagerlisten, foruden en række mindre tyske klubber.

I puljen blev det først til en sikker sejr på 6-0 over JSG Hainberg, mens det senere torsdag aften blev til sejr på 3-0 over JSG Nieste. Fredag blev det så til et nederlag til Uniteds talenter, da Maiz vandt med 1-2, efter en hårdt spillet kamp.

United slog dog igen, og vandt senere med hele 8-1 over JSG Weper, inden det blev til sejr på 4-2 over Hamburg. I de sidste puljekampe blev det først til 2-2 mod Schalke og i sidste kamp vandt United med 4-2 over Austria Wien.

Dermed var United klar til kvartfinalen, hvor hollandske PSV ventede. United kørte enkelt den hollandske mesterklub over med 4-1, ligesom Wolfsburg sikkert blev besejret med 3-1 i semifinalen. Dermed var United klar til søndagens finale, hvor Hannover 96 ventede.

I ordinær tid blev det 2-2, og efter en vanvittig lang straffesparkskonkurrence, kunne United til sidst gå fra banen som vindere, efter sejr på hele 14-13. Dermed kunne United løfte trofæet og rejse hjem til Manchester med masser af erfaring og succes i kufferten.

Sejren kom i hus på trods af en tidlig skade til keeper Illias Moutha-Sebtaoui, hvilket betød, at midtbanespillerne Angel Gomes og Callum Whelan på skift tog sig af rollen som keeper. Whelan var på mål i straffesparkskonkurrencen i finalen, og snuppede to straffespark fra tyskerne.

Desuden måtte Ethan Hamilton og Max Dunne udgå med skader undervejs, men med kreative folk som Joshua Bohui, Angel Gomes, Indy Boonen, Tahith Chong, Aidan Barlow og Nishan Burkart, var der altså masser af mål i United-mandskabet. George Tanner og Lee O’Connor var også med i truppen, og kom på tavlen undervejs i turneringen. Tahith Chong nævnes af flere iagttagere, som en af turneringens helt store oplevelser.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rooney: Anføreren, helten, skurken?

Næste artikel

Ferguson tilbage på Carrington

ANNONCE