Fernandes støtter Solskjær forud for Manchester-derby

Spillerne bærer en stor del af ansvaret fra klubbens resultater, lyder det fra Bruno Fernandes, der kalder Solskjær en ‘fantastisk person’.

Selvom Bruno Fernandes forstår, hvorfor mange af klubbens fans er vrede over holdets resultater  i den her sæson, så føler den portugisiske midtbanestjerne, at det er for nemt udelukkende at  smide skylden på Ole Gunnar Solskjær.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den opbakning får den norske manager fra en af holdets største stjerner forud for morgendagens kamp mod Manchester City.

– Han er en fantastisk person, og jeg tror, alle kender til hans menneskelige egenskaber. Det er for nemt bare at give træneren skylden, for det er os, der går på banen, og vi skal gøre det bedre. Vi kunne sige, systemet skal være bedre, men vi har spillet 4-2-3-1 i tre år, siger Fernandes til SkySports.

Den tidligere Sporting Lissabon peger blandt andet på den seneste sæson som et eksempel på, at Solskjær ikke får nok anerkendelse for sit arbejde. Holdets andenplads efter Manchester City var godkendt,mener han.

– Der var ikke nogen, der forventede, vi skulle få andenpladsen – muligvis top fire – men ikke andenpladsen. I mine øjne gør han (Ole Gunnar Solskjær, red.) et godt arbejde, og han har forbedret holdet meget, siger Fernandes.

Det er ifølge Bruno Fernandes stadig holdets problemer på hjemmebanen, som der skal være bedre men – påpeger han endnu engang – det er ikke kun på managerens kappe.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Optakt: Skæbnesvangert lokalderby venter lørdag

Næste artikel

Greenwood starter med Ronaldo på toppen i Manchester derby

ANNONCE