Optakt: Skæbnesvangert lokalderby venter lørdag

Manchester City bliver budt op til dans på Old Trafford, når der atter er dømt Manchester Derby. Læs vores optakt til kampen herunder.

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har fået sat en smule prop i tilstanden efter Liverpool-afklapsningen. Her har man slået Tottenham 3-0 på udebane og fik hevet et point med hjem fra en svær udebane i Atalanta.

Men tag ikke fejl, Uniteds norske manager er på alle måder fortsat til eksamen, og den næste del af pensum bliver en stor udfordring, når bysbørnene fra Manchester City lørdag eftermiddag kommer på besøg på Old Trafford.

I modsætning til Manchester United, tabte City faktisk deres seneste Premier League-kamp, da Crystal Palace, der åbenlyst elsker at spille i Manchester, fik hevet en 2-0-sejr hjem fra Etihad, men de lyseblå fik så også revancheret det nederlag, da de slog Club Brügge i Champions League i midtugen.

Selvom, man nemt kunne have følelsen af, at Manchester Citys sæsonstart er længder bedre end Manchester Uniteds, er “The Citizens” faktisk kun tre point foran United, og det hul kan af gode grunde viskes fuldstændigt væk, hvis det skulle ende med en hjemmesejr lørdag.

Det eneste forudsigelige i disse lokalderbies er, at de altid er uforudsigelige. Derfor tør vi alligevel godt spå om, at det bliver en utroligt spændende og intens kamp om Manchester.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles klokken lørdag klokken 13:30 på Old Trafford.

Dommer:
Bundrutinerede Michael Oliver er ansvarlig for slagets gang.

Skader og karantæner:
For Manchester Uniteds vedkommende har man Raphäel Varane ude, mens Victor Lindelöf er tvivlsom. Paul Pogba afsoner karantæne.

City er uden Ferran Torres og Aymeric Laporte grundet henholdsvis skade og karantæne, og Kyle Walker er tvivlsom.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Lindelöf – Maguire – Bailly

Wan-Bissaka – McTominay – Fred – Shaw

Fernandes

Ronaldo – Cavani

Manchester City (uretfærdigt at skulle forudse Peps rotation …):

Ederson

Cancelo – Dias – Stones – Zinchenko

De Bruyne – Rodri – Bernardo

Jesus – Foden – Grealish

Hold øje med:
Ja, her kunne man nævne hele holdet, men Bernardo Silva er kommet enormt godt i gang med sæsonen efter en øv-sæson sidste år. Ham skal United have styr på, ligesom de skal det med resten af Citys verdensstjerner.

Skribentens bud på kampens resultat:
Da jeg gæstede OldTrafford.dk-podcast, var jeg pessimistisk og gættede på et 1-2-nederlag. Jeg tror dog, at det bliver en tæt affære.

TV:
Kampen sendes på TV3+ og Viaplay.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Southgate om Greenwood-udeladelse: Vi venter til næste år

Næste artikel

Fernandes støtter Solskjær forud for Manchester-derby

ANNONCE