Fernandes: Tid til at tage det næste skridt

Manchester United vandt torsdag aften returopgøret hjemme mod Granada CF, og sikrede sig dermed avancement til endnu en semifinale. Bruno Fernandes mener, at det nu er tid til, at United bryder den dårlige semifinale-statistik.

Selvom Manchester United måtte stille uden flere af deres store profiler, blev det aldrig tæt på en Europa League-fiasko på Old Trafford, hvor de røde djævle sikrede sig avancement med en samlet målscorer på 4-0 mod Granada CF. Det betyder, at Solskjærs tropper endnu engang har mulighed for, at bryde den dårlige semifinale-historik. En profil, som Manchester United dog stadig havde med fra start, var Bruno Fernandes, og portugiseren er glad for sejren, og håber, at United kan tage det næste skridt mod et trofæ.

– Vi gjorde det godt. Vi kontrollerede spillet og havde en masse boldbessidelse. Vi kørte bolden godt rundt, og det viser resultatet også. Nu er det tid til, at tage det næste skridt og vinde en semifinale.

Selvom United komfortabelt kom videre fra kvartfinalen, var Bruno Fernandes ikke bleg for, at sende et par roser mod de spanske gæster.

– Vi vidste at Granada havde kvalitet, og at de kunne skabe noget. Det var en god kamp. Europa League er altid udfordrende at spille, ligegyldigt hvilket hold du spiller mod.

Nu venter en svær modstander i form af A.S. Roma i semifinalen, dog ser Fernandes Uniteds chancer mod italienerne som gode.

– De [A.S. Roma] har en god defensiv organisation, og kan skabe nogle problemer offensivt. Vi ved dog, hvad vi skal gøre, og hvis vi gør det, vil vi have vores chancer for at vinde kampene.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Cavani lyser klarest i kedelig kamp

Næste artikel

Solskjær: Vi er fulde af selvtillid

ANNONCE