Solskjær: Vi er fulde af selvtillid

Solskjær var efter torsdagens 2-0-sejr glad for avancementet, der bød på rosende ord til Granada. Nu venter der er to kampe i semifinalen mod AS Roma, som nordmanden har store forventninger til.

Det var en ganske tilfreds United-cheftræner, der efter anden opgør i Europa League-kvartfinalen og samlet avancement, satte ord på 2-0-sejren over Granada.

– Granada giver dig en kamp. Det er en fysisk kamp, og de kaster folk frem. Du er nødt til at forsvare i denne slags kampe. 2-0, rent bur, nogle gode individuelle præstationer. Vi er fulde af selvtillid frem mod kampen på søndag [mod Burnley], siger Solskjær.

I semifinalen venter AS Roma, der slog Ajax ud af turneringen. Et opgør Solskjær ser frem til med optimisme og respekt for holdet, der lige nu er placeret som nummer syv i den hjemlige italienske række.

– De [Roma] forsvarer sig godt, som italienerne altid gør. De er et erfarent hold, og vi kender alle (Edin) Dzeko. Så enhver bold i feltet er farlig.

– Vi ser frem til det. Det føles som et ordentligt europæisk opgør, fordi Roma er en klub med mange traditioner og historie. Vi går ind til kampene i håb om at komme til finalen. Hvis vi kan afslutte denne sæson med en finale og et trofæ, ville det være godt, siger han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fernandes: Tid til at tage det næste skridt

Næste artikel

Pogba kritiserer Mourinhos ledelsesstil i United

Relaterede artikler
Total
0
Share