Fire forsvarsspillere rygtes til

Rygtemøllen snurrer hurtigere og hurtigere som januar nærmer sig. Sladderbladene er enige om, at mindst én forsvarsspiller vil blive hentet til United.

Ron Vlaar er naturligvis blevet sat i forbindelse med van Gaal og United i flere omgange, og en nylig udtalelse fra spillerens agent forstærker kun rygterne yderligere. 

– Det er klart, at det nu er på tide for Ron at lave et stort skifte. Jeg vil ikke udtale mig om rygterne omkring Arsenal og United, men Ron er meget ambitiøs, siger Aston Villa-spillerens agent, Arnold Oosterveer ifølge the Daily Mirror. 

The Daily Star vil også lege med. De smider Atletico Madrids erfarne forsvarer Miranda ind i ligningen. De mener, at 20 millioner pund vil være nok til at bringe brasilianeren til Old Trafford. 

The Daily Express mener, at Real Madrid vil skille sig af med Raphael Varane, mens de stadig kan tjene gode penge på ham. De skulle have fortalt både Chelsea og United, at de vil starte forhandlinger ved 19 millioner pund. 

The Mirror skriver, at Manchester United er yderst interesserede i Athletic Clubs 20-årige forsvarsspiller Aymeric Laporte. Franskmanden, der tørner ud som basker for Bilbao-klubben, har eftersigende en frikøbsklausul på 32 millioner pund. 

Manchester United er ikke de eneste, der følger Laportes fremgang tæt. Liverpool og Chelsea nævnes også som bejlere til stortalentet, der betegnes som et af verdens største forsvarstalenter i sin årgang. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Welbeck: Overvejede United-exit i ét år

Næste artikel

Canadier påstår United-skifte

ANNONCE