Flere profiler ude med skade op til Leicester-kamp

Manchester United er hårdt ramt af skade op til kampen mod Leicester.

Ole Gunnar Solskjær bekræftede på et pressemøde, at Manchester United potentielt kan have hele syv spillere skadet op til kampen mod Leicester. Listen af skadede spillere tæller profiler som Paul Pogba, Anthony Martial og Luke Shaw, som definitivt er meldt ude af opgøret. Diogo Dalot og Eric Bailly kommer heller ikke i betragtning grundet skader. Aaron Wan-Bissaka og Jesse Lingard er yderligere begge meldt tvivlsomme.

Solskjær tager dog situationen med ro og tror på, at reserverne kan gøre arbejdet.

– Vi har spillere med stor erfaring (på bænken red.) Juan Mata, Nemanja Matic og Ashley Young startede ikke i den første kamp og har mulighed for at steppe deres spil op, udtalte Solskjær på pressemødet.

Særligt Matic har ydret sin utilfredshed med at være valgt fra i de tre første kampe, og kan få mulighed for at overbevise sin træner.

– Jeg arbejder så hårdt, som jeg kan og jeg respekterer hans beslutning. Det er mit arbejde at vise ham, at han tog fejl og derved få mig bragt tilbage på holdet, udtalte Matic for nylig til den serbiske presse.

Solskjær råder også over nogle talentfulde unge spillere i James Garner og Angel Gomes, der også kunne komme i spil til en startplads. Om han satser på erfaring eller ungdommen, må tiden vise.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: EL-gruppen og Leicester-snak

Næste artikel

Europa League: Hvem er FK Partizan?

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share