Football Leaks: United betalte Monaco for falsk træningskamp

Manchester United gik med til at betale den franske klub AS Monaco 4 millioner pund for en venskabskamp – som aldrig fandt sted – i forbindelse med lejeaftalen af Radamel Falcao. Sådan lyder de seneste afsløringer fra Football Leaks.

En falsk træningskamp, 4 millioner pund og en gradbøjning af transferreglerne. Manchester United og AS Monaco er uheldigt involveret i de seneste afsløringer fra Football Leaks. 

Da United betalte 9 millioner pund for at leje colombianeren Radamel Falcao i sommeren 2014, var fire af millionerne på den betingelse, at Louis van Gaals mandskab sluttede i top fire. Det er i strid med den franske liga, og kom United og Monaco på en kreativ idé. 

Den 1. september 2014 skrev Manchester United derfor to kontrakter med Monaco. Den ene var for lejeaftalen med Falcao, den anden var for en træningskamp i juli 2015 til en pris af 4 millioner pund. 

Da sæsonen var slut, havde Radmal Falcao scoret fire mål i 29 kampe. Men United endte i top fire, og derfor fik Monaco penge for træningskampen – selvom den ikke blev spillet. 

Ifølge de seneste afsløringer fra Football Leaks er det fordi, at træningskampen blot var et dække for dele af Falcaos lejesum. 

HØR OGSÅ: I DET SENESTE PODCAST DISKUTEREDE VI FOOTBALL LEAKS

Forrige artikel

OldTrafford.dk udgiver jubilæumsmagasin

Næste artikel

Seedorf sammenligner Uniteds situation med AC Milan

ANNONCE