Seedorf sammenligner Uniteds situation med AC Milan

Den mangedobbelte Champions League-vinde Clarence Seedorf er sikker på, at José Mourinho er den rigtige mand for United, og peger på at klubben stadig er i en svær tid efter Sir Alex’ farvel.

Manchester United er allerede 12 point efter Manchester City på Premier Leagues førsteplads, og det sætter José Mourinho under et kæmpe pres. Clarence Seedorf, der tidligere har huseret på AC Milan og Real Madrids midtbane tror ikke, at José Mourinho i længden er den rette mand for United.

– Mourinho har helt bestemt et flot CV. Jeg synes ikke, vi skal diskutere hans kvaliteter, men nogle gange går tingene bare ikke, og det kan være den helt store beslutning at stoppe samarbejdet, siger han til Sky Sports.

Hollænderen mener, at det var dømt til at blive en hård tid for United, efter Sir Alex Ferguson sagde stop, og han kan genkende billedet fra AC Milan, som også er i en fase, hvor de skal forsøge at genfinde sig selv.

– Når spillere som Scholes, Giggs og Rooney også siger stop, så er det en del af hjertet af klubben, der forsvinder, og man skal have tålmodighed til at erstatte det. United er stadig i en overgangsfase, lyder det fra midtbanelegenden.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Football Leaks: United betalte Monaco for falsk træningskamp

Næste artikel

United spillere tvivlsomme forud for Palace-opgør

ANNONCE