Forlan til Villareal

Uruguayeren, der længe har været ude i kulden hos Alex Ferguson, skifter ifølge BBC til Villareal. ”Forlan har skrevet under på en 5-årig kontrakt, han…

Uruguayeren, der længe har været ude i kulden hos Alex Ferguson, skifter ifølge BBC til Villareal.

”Forlan har skrevet under på en 5-årig kontrakt, han bliver præsenteret lørdag, efter en helbredsundersøgelse”, afslørede Villareals talsmand, Mariam Solson.

Dermed har Diego Forlan, der kom til United for £7.5 millioner i januar 2002, når derfor ikke at være med, når United tager imod Norwich på lørdag.

Forlan flyver her til aften til Valencia, for at gennemgå undersøgelsen og nåede derfor kun at spille 63 kampe i Premiership, hvoraf kun 23 var fra start. Det tog
Forlan hele 19 kampe at score.

…He came from Uruguay, and made the scousers cry!

Hans første mål kom i en Champions league-kamp imod Maccabi Haifa i september 2002. I slutningen af samme år var han hovedpersonen, da Liverpool blev nedlagt på eget græs med to scoringer af den sydamerikanske angriber, som hurtigt kunne se sig selv blive publikumsyndling på Old Trafford.
Siden blev det til vigtige scoringer mod bl.a. Chelsea og ikke mindst hans perlemål imod både Aston Villa og Glasgow Rangers.
Manchester United bekræftede fredag aften, at klubben har indgået en aftale med Villareal.

Salget kommer midt i en dyb krise i Manchester Uniteds angreb, hvor Ruud van Nistelrooy, Ole Gunnar Solskjaer og Louis Saha alle er skadet.
Dermed er det op til David Bellion og ikke mindst Alan Smith, at holde skansen mod Norwich City lørdag aften.

Optakt til denne kamp kan læses her:
Manchester United – Norwich

Salget vækker desuden nyt liv i rygterne om at United vil hente en ny angriber inden transferdeadlinen begynder.
Spillere som Jermaine Defoe, Alan Shearer, Wayne Rooney, Fernando Torres og Carlos Tevez nævnes fortsat på diverse debatsider på nettet…

Forrige artikel

20 minutter før tid

Næste artikel

22 mio. kroner taber United på Diego

ANNONCE