22 mio. kroner taber United på Diego

De engelske aviser får lørdag en stor dag. Med salget af Diego Forlan igår, så er de ihvertfald ikke langsomme til at kalde den sydamerikanske angriber…

De engelske aviser får lørdag en stor dag.

Med salget af Diego Forlan igår, så er de ihvertfald ikke langsomme til at kalde den sydamerikanske angriber for Fergusons største flop.

The Sun mener, at United er gået med til at få “blot” 60 mio. kroner for den sydmaerikanske angriber.
Dermed er der lidt et tab på 22 mio. kroner iforhold til den pris United gav for ham i 2002. Her lød prisen på 82 mio. kroner.
Diego Forlan nåede kun 10 mål i Premier League, men fik til gengæld skudt sig selv ind i United-supporternes hjerter med imponerende scoringer imod Chelsea, Liverpool, Aston Villa og Glasgow Rangers.

The Guardian hylder købet af Forlan som et af de mørke kapitler i Fergusons historie og afslører desuden at Forlan har måttet gå med til en gevaldig lønnedgang i sin nye klub fra de 500.000 kroner, som han fik om ugen i Manchester United.

Diego Forlan blev købt i januar 2002, efter Sir Alex Fergusons cheftalentspejder og bror, Martin Ferguson, havde anbefalet angriberen, hvis 10 Premier League mål kostede små 8.5 mio. pr. styk.

Forrige artikel

Forlan til Villareal

Næste artikel

Rio sagsøger Channel 4

ANNONCE